Over WP7.nl

WP7.nl is een initiatief van een aantal enthousiaste Windows Phone gebruikers van het eerste uur, die het leuk vinden om als onafhankelijke bloggers over Windows Phone te schrijven. WP7.nl is een onafhankelijke online publicatie !

De visie van WP7.nl is in eerste instantie het bieden van een platform voor Windows Phone gebruikers. Daarnaast is het ook een platform voor toestelfabrikanten, mobile operators, ontwikkelaars en andere spelers in het brede Microsoft partner ecosysteem.

Daarbij ligt de primaire focus op het schrijven van nieuws, reviews, het delen van kennis met lezers en het helpen van Windows Phone gebruikers met hun Windows Phone. Het is onderdeel van de strategie om de informatiebron voor Windows Phone gebruikers in Nederland te worden met de grootste actieve community.

Reviews van Windows Phones, applicaties- en diensten voor Windows Phone zullen eindgebruikers helpen het juiste toestel of de killer app te kiezen tussen de verscheidenheid aan mogelijkheden. Toestelfabrikanten, mobiele operators en ontwikkelaars kunnen waardevolle feedback destilleren uit het WP7.nl forum over hun producten en diensten.

Er zijn een groot aantal Windows Phone ontwikkelaars actief op het WP7.nl forum, waarbij ideeën, kennis en zelfs broncode uit bepaalde applicaties uitgewisseld worden. Wil je dus aan de slag met het ontwikkelen van apps voor Windows Phone 7 of zit je met een probleem op het gebied van Windows Phone development, dan is hier ook de ruimte voor op WP7.nl

Op WP7.nl is tevens een Microsoft Windows Phone Consumer MVP actief en zelfs een directe lijn met het Windows Phone Product Team ontbreekt niet. Kijkend naar het team en de actieve leden op het forum is er een ongelofelijke hoeveelheid brainpower en kundigheid aanwezig om zowel leuke discussies te voeren als ook complexe technische problemen te tackelen.

Zoals uit bovenstaande omschrijving blijkt is er binnen WP7.nl ruimte voor diversiteit. Hopelijk bevalt de opzet tot dusverre en kunnen middels een groot aantal creatieve ideeën volgende stappen worden gezet. WP7.nl heet u van harte welkom, breng regelmatig een bezoek aan de website, discussieer mee op het forum of volg WP7.nl via de RSS-feed of een van de sociale netwerken !

Het WP7.nl team

Het WP7.nl team bestaat uit Mark Briggeman en Paul Willen, die samen met een aantal bevlogen editors het leuk vinden om over mobiele technologie te schrijven. Sinds begin mei 2011 hebben we een vliegende start gemaakt met de website, die we alleen maar willen uitbreiden. Er wordt dus met een tevreden gevoel teruggekeken op een goede start. Op de team pagina kunt u enige achtergrond informatie nalezen over de verschillende teamleden.

De logo’s, merk- en productnamen Microsoft en Windows Phone  zijn eigendom van Microsoft Corporation. WP7.nl is (C) 2013. Alle rechten voorbehouden.