Microsoft Windows Phone evenement in New York komende maandag en WP7.nl is erbij

Aanstaande maandag heeft Microsoft een Windows Phone evenement gepland in New York City. Om twaalf uur plaatselijke tijd is er een speciale onthulling op Herald Square, waarmee ze Windows Phone een groot leven gaan inblazen. Heb je geen uitnodiging hiervoor gehad en je bent toevallig in New York City, probeer dan rond twaalf uur in de buurt te zijn van Herald Square.

Later die dag is er ook een groot feest waar je vele bekende bloggers zult tegenkomen en waar je onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste (Amerikaanse) toestellen kunt bewonderen.

Daarnaast hebben ook een uitnodiging gehad voor een mini “Backstage” persconferentie aan het begin van de dag. Deze persconferentie geeft ons de mogelijkheid om rechtstreeks met Andy Lees, Joe Belfiore en andere Windows Phone team leden te kunnen spreken. Aan jullie natuurlijk de vraag om in het forum te laten weten wat jullie graag aan hun zouden willen vragen. Deze vragen neem ik dan mee mee en hopelijk krijg ik daar antwoorden op die ik dan met jullie zou mogen delen.  Laat je reactie achter in het forum !

wpeventny Microsoft Windows Phone evenement in New York komende maandag en WP7.nl is erbij


Gedeelde vreugd...

Vond je deze post handig, nuttig of interessant? Deel deze post dan met je vrienden:Reacties vanuit de WP7.nl Community

Marco's Avatar   Marco  zegt:

Gaan de alert sounds nog ooit user-configurable worden? ... wil ik wel van de heren weten
Geluiden voor SMS dus bijvoorbeeld

Johan's Avatar   Johan  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marco Bekijk Berichten
Gaan de alert sounds nog ooit user-configurable worden? ... wil ik wel van de heren weten
Geluiden voor SMS dus bijvoorbeeld
Neem ik mee.

Paul's Avatar   Paul  zegt:

@Johan, kijk ook even in het draadje http://www.wp7.nl/forum/f18/windows-...phone-7-a.html - Daar staan ook een aantal hele interessante zaken in

Paul's Avatar   Paul  zegt:

** Kuch ** - Profilemanager - * Kuch ***

Mark's Avatar   Mark  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Paul Bekijk Berichten
** Kuch ** - Profilemanager - * Kuch ***
Ja die ja: http://www.wp7.nl/forum/f18/windows-...2.html#post434

Johan's Avatar   Johan  zegt:

een andere die ik graag wil is dat de DM's van twitter in de messaging app zit met Facebook, MSN Messenger en SMS.

DM zijn er nog helemaal niet.

huismeester's Avatar   huismeester  zegt:

Dag Johan wat ik wil weten is of er nog wat verbetert kan worden aan een echte live tile van de calender dus meer afspraken en taken laten zien want dat valt echt tegen in mango

Overigens veel plezier daar

wazoomie's Avatar   wazoomie  zegt:

Ik zou graag willen weten of er extra opties komen mbt de \'WiFi sleep policy\'. De actieve WiFi-verbinding wordt nu verbroken wanneer het scherm uitgaat waardoor push-berichten niet meer doorkomen. De enige oplossing is momenteel om een actieve mobielinternetverbinding open te hebben maar dit kost veel meer aan batterij en datakosten.

RonH's Avatar   RonH  zegt:

Daar ben ik ook benieuwd naar! Tijdens installatie van Navigon begon ie telkens weer overnieuw. Uiteindelijk heb ik 1,5u lang om de zoveel tijd op mijn scherm moeten tikken om hem wakker te houden!

aevries's Avatar   aevries  zegt:

Dit is het enige wat ik tot nu toe mis.

Johan's Avatar   Johan  zegt:

Even een kleine update van gisteren. Ik heb een geweldig dag gehad en persoonlijk met Andy lees en Joe Belfiore kunnen spreken. Ik heb een aantal dingen aangehaald, maar door mijn NDA kan ik helaas niet veel vertellen. Sorry Guys. Wat wel belangrijk is om te weten is dat toekomstige functionaliteiten van mobile telefoons zeker in de kluis zit totdat het echt eruit mag. Dit vanwege de extreme concurentie op deze mobiele markt.

PaT's Avatar   PaT  zegt:

Tss wie laat zich nou afschrikken door een NDA???

Het klinkt in ieder geval spannend. Ben alleen bang dat we op die functionaliteit minstens nog een jaar moeten wachten. Ik verwacht namelijk niet al te veel van de Tango update!

(11) reacties | Plaats een reactie
Nog geen lid van het WP7.nl Forum? Registreer nu gratis!