MMS to the max: Mango kan muziek en video ontvangen in de threads!

Met de laatste beta release van Mango lijken er diverse easter eggs in het OS te zitten waar je Microsoft nog niet echt over hebt gehoord, zoals bijvoorbeeld het kunnen streamen van muziek en video vanuit je SkyDrive. Je SkyDrive is alleen toegankelijk vanuit je Office hub in principe, maar bij het aanklikken van zo’n media bestand opent zich de browser en samen met de HTML5 inrichting van de SkyDrive heb je dan de mogelijk van streamen in je browser. Een favorite opslaan in IE9 naar je muziek op de SkyDrive is dan ook een mogelijkheid natuurlijk.

Maar er blijkt nog meer te zijn: op WMPoweruser zag ik deze video opduiken waarin je ziet dat Windows Phone Mango zelfs muziek bestanden en video’s kan ontvangen in de messenger threads, en die daar nog afspelen ook! Dat is een soort MMS on steroids zal ik maar zeggen… icon wink MMS to the max: Mango kan muziek en video ontvangen in de threads!
Heel jammer is alleen wel dat bestanden daar niet zijn door te sturen of eventueel lokaal op te slaan, dus de bestanden zijn op dit moment helaas nog wel veroordeeld tot je thread om daar altijd te blijven staan.

 


Gedeelde vreugd...

Vond je deze post handig, nuttig of interessant? Deel deze post dan met je vrienden:Reacties vanuit de WP7.nl Community

Forrestall's Avatar   Forrestall  zegt:

Skydrive video streaming werkt ook vanuit de Pictures Hub, door het type van de Skydrive folder in te stellen op Photos.

http://www.mobiletechworld.com/2011/07/29/skydrive-video-streaming-directly-from-the-pictures-hub/

Paul's Avatar   Paul  zegt:

Bedankt voor de tip!! Erg leuk dat de integratie door het hele platform heen lijkt te werken...

(2) reacties | Plaats een reactie
Nog geen lid van het WP7.nl Forum? Registreer nu gratis!