Feature vergelijk tussen WP7.8 en WP8 uitgelekt

Schaar dit toch maar wel onder noemer ‘gerucht’, want van officiele zijde is er natuurlijk nog altijd niet een feature bekend gemaakt, behalve dan het nieuwe home scherm. Maar de russische site WP7Forum heeft nu een feature set tabel gepubliceerd welke ze baseren op, uiteraard, een anonieme bron. Als een en ander blijkt te kloppen, is onze initiele teleurstelling betreft Windows Phone 7.8 toch redelijk terecht zeg maar…

Speculaties over het eventueel beschikbaar komen van IE10 in het nieuwe OS voor de Mango toestellen worden hiermee rigoreus de kop ingedrukt. En ook de het kunnen ‘pluggen’ van allerlei messaging services en/of VOIP blijkt er niet in te zitten. Laten we maar van wal steken met de tabel zoals WMPoweruser die heeft geplaatst zojuist:

apollo feature comparison Feature vergelijk tussen WP7.8 en WP8 uitgelekt

Jammer genoeg een heleboel zaken die we dus toch niet gaan krijgen. Maar goed, het is en blijft gerucht informatie, dus hoe zeer we hier op af kunnen gaan weten we niet zeker. Misschien is het enige goede nieuws wat we hieruit kunnen lezen wel dat er in elk geval goede apps komen voor zaken die Apollo van zichzelf al kan.

Bron: WP7Forum Via: WMPU


Gedeelde vreugd...

Vond je deze post handig, nuttig of interessant? Deel deze post dan met je vrienden:Reacties vanuit de WP7.nl Community

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Waar rook is daar is vuur ....kortom genaaid door Windows....smoked by Microsoft
Sent from my TITAN X310e using Board Express

MarcoBug322's Avatar   MarcoBug322  zegt:

Genaaid is een zwaar overdreven term ik ga echt nog wel een jaar plezier beleven met mijn Lumia 800 alsof hij in een keer slechter word.
Een nieuwe PC is nu ff belangrijker daarna een tablet en dan een 2e generatie WP8 telefoon met echte directx hardware balen joh voor die eerste generatie dan weer etc etc.

Willem Evenhuis's Avatar   Willem Evenhuis  zegt:

Voor Nederland:
Voice Command: moeten we nog zien. We hebben ook geen Local Scout en Tell me in Nederland.
Bing audio: idem probleem voor Nederland
RCS-e: hopelijk een onderdeel van Skype of voor HTC gebruikers onder HTC hub of peoples hub.
Cloud: geen bijzonderheden hier. Vertrouwd goed. Zou wel leuk zijn als de update kwam met bluetooth HID-certificatie. Grote lappen tekst met fysieke toetsenbord is toch gemakkelijker dan met een virtuele.
Visual voicemail: hebben we in Nederland nogsteeds niet, dus krijgen we waarschijnlijk ook niet.

Dus maar 40% van de features voor Nederland. Als mijn voorspelling uitkomt (ik hoop van niet) is dat teleurstellend.

Franckey's Avatar   Franckey  zegt:

Van wat ik tot nu toe gelezen heb, vind ik alleen het nieuwe startscherm interessant aan WP8. En laat dat nu toevallig ook in WP7.8 komen!
Sent using Board Express

Peter's Avatar   Peter  zegt:

Toen je je telefoon kocht deed je dit omdat je al wist wat er in komende updates zou zitten? Dat was bepalend voor je keuze?
Sent from my Lumia 800 using Board Express

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Wat bepalend was voor mijn keuze is dat ik wel had verwacht dat ik nog een volledige update zou krijgen idd, als ik dit van te voren had geweten had ik hem never nooit gekocht idd en wat denk je van het lumia 900 toestel? Mensen die hem net gekocht hebben en wel graag up to date zijn krijgen een nieuw startscherm.....joe hoe ....je zal m maar los gekocht hebben voor bijna 6 bankies....ze hadden gewoon direct met dualcore moeten beginnen! Dan had je dit allemaal niet gehad en had je gewoon de volledige update kunnen krijgen, wij zijn gewoon een groot test centrum geweest.
Sent from my TITAN X310e using Board Express

Lessram's Avatar   Lessram  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dave1972 Bekijk Berichten
....je zal m maar los gekocht hebben voor bijna 6 bankies....ze hadden gewoon direct met dualcore moeten beginnen
Op het moment dat men die Lumia900 vorige week/maand kochten, zat er ook een singlecore in en IE9.
En betaalden ze graag die 600 Euro, en nu is dat opeens "bekocht"?

Sake's Avatar   Sake  zegt:

Ik snap het gedoe om de upgrade ook niet. Je krijgt het praktisch het belangrijkste:
het nieuwe startscherm.
Had MS dan bij de CE kernel moeten blijven hangen ?
Ben dan ook zeer blij met de volgende stap die MS maakt.

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

@lessram....wel als je hem net hebt gekocht en je krijgt de update niet, maar goed ik zal wel een zwartkijker zijn, denk dat er maar eens gekeken moet worden hoe de verkoop van wp7 zal zijn in t derde kwartaal .... Zal een flink stuk gezakt zijn.
Sent from my TITAN X310e using Board Express

the ozzynator's Avatar   the ozzynator  zegt:

Niet verder vertellen, maar als je over een paar weken/maanden je S3 krijgt en volgend jaar komen ze met een S4 of wat dan ook, heb je weer een "oud" toestel. Zo zul je altijd achter de feiten aan blijven hikken, of je moet een geldboom in je tuin hebben. Dan kun je bij blijven, maar gok dat 100% van de hier aanwezigen zo een boom niet hebben.
Sent from my OMNIA7 using Board Express

Ahmed's Avatar   Ahmed  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door the ozzynator Bekijk Berichten
Niet verder vertellen, maar als je over een paar weken/maanden je S3 krijgt en volgend jaar komen ze met een S4 of wat dan ook, heb je weer een "oud" toestel. Zo zul je altijd achter de feiten aan blijven hikken, of je moet een geldboom in je tuin hebben. Dan kun je bij blijven, maar gok dat 100% van de hier aanwezigen zo een boom niet hebben.
Sent from my OMNIA7 using Board Express
Het gaat toch niet om het feit dat er nieuwe toestellen komen? Maar om het feit dat je geen volwaardige software-update krijgt. De S3 krijgt sowieso een upgrade naar Android 4.1 Jelly Bean. En toekomstige updates van Android.... zonder inperkingen....

Heb m'n lumia bij de lancering gekocht. Initieel als 'tussentelefoon' tot de iPhone 5 aangezien m'n iPhone 4 naar mijn gevoel 'op' was. WP werkt zo prettig dat ik serieus getwijfeld heb om in oktober de iPhone 5 te halen. Maar ik gebruik nu weer een aantal weken m'n oude iPhone 4 met iOS6 beta en ik weet weer waarom ik al altijd voor Apple gekozen heb. Na zo'n actie van Microsoft twijfel ik ook niet echt meer. Tenzij Nokia bij de release van WP8 met echt goede en volwaardige hardware gaat komen. Anders ben ik bang dat ik toch weer naar het oude vertrouwde overstap.

HansZ's Avatar   HansZ  zegt:

Net zoals ik van mijn Lumia 800 heb genoten geniet ik nu van mijn Lumia 900 (nog meer zelfs). Wat we nu wel of niet aan updates krijgen doet daar helemaal niks aan af. Ik voel mij dan ook absoluut niet benadeeld of genaaid, om het dan zo maar te zeggen. Persoonlijk ben ik blij dat WP8 eraan komt, kan mij niet snel genoeg want het is een fikse stap vooruit. Kijk maar eens naar Android waar nog maar hooguit 10% van de toestellen op de Ice Cream versie draaid en de volgende update komt er daar ook al weer aan. Wij weten waar we aan toe zijn, op de huidige toestellen kan geen WP8. Koop maar eens een camera, daar is met 3 maanden tot hooguit een half jaar alweer een vervanger voor. Als ik verder naar de vergelijkingen kijk dan valt het best nog wel mee daar de versies qua functionalitiet elkaar niet zo veel ontlopen met het verschil dat het in WP7.8 dan meestal losse applicaties zijn.

Marco's Avatar   Marco  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ahmed Bekijk Berichten
...De S3 krijgt sowieso een upgrade naar Android 4.1 Jelly Bean. En toekomstige updates van Android.... zonder inperkingen....
Dat valt maar zeer te bezien, en het lijkt me verrekte naief om nu alvast aan te nemen; vooral als je je realiseert dat amper 10% van de toestellen op dit moment het inmiddels 1 jaar oude (!) Ice Cream draait. Ik denk dat Samsung/Google je hier minstens zo hard gaat 'naaien'...zo niet harder...
Even ter vergelijk: bijna ALLE Windows Phones draaien Mango of inmiddels Tango. Zeg even eerlijk wie het hier beter doet

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Is het eens met Ahmed...op het onderwerp Apple na dan :P
Sent from my TITAN X310e using Board Express

Beneveerg's Avatar   Beneveerg  zegt:

De android versies van 4.0 naar 4.1 krijgen wel een mooie naam, maar dat is niet het zelfde als van WP7 naar WP8. probeer een android 2.3 maar eens te upgraden naar 4.0 dat is een wat betere vergelijking met wp7/wp8

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Het gaat er gewoon om dat Microsoft gewoon gelijk met een dualcore had moeten beginnen, had je dit gezeik ook niet gehad, de dualcores waren er al een aardig tijdje, de quadcores onderweg, en da begin je als os met een singlecore......gewoon niet goed over nagedacht, maar dat zal wel aan mij liggen. Feit blijft ook dat als ik een lowbudget tel koop van welk os ook ik niks kan verwachten, maar met een wat Nokia zegt high end toestel (lumia 900) zou ik toch iets meer verwachten dan als major update ( en waarschijnlijk ook de laatste ) een iets uitgebreider homescreen
Sent from my TITAN X310e using Board Express

Rick H.'s Avatar   Rick H.  zegt:

De meningen hier zijn aardig verdeelt hier en iedereen die voor is heeft het over de hardware die al oud is als hij de deur uit gaat. NFC functies etc. in wp8 kan me op dit moment niet zo veel uitmaken, wat mij wel uitmaakt is dat microsoft software-matig de marketplace voor wp7 als het ware de nek omdraaid. Niet vanwege die ene core of hardware onderdeel maar ook voor gewone apps die alleen voor wp8 worden geschreven. Voor de goede orde één van de pluspunten was toch volgens mij dat wp7 een OS voor de toekomst was. Oeps foutje dat is wp8 uiteindelijk. Nee nog altijd blijer met mij lumia 800 dan elke andere telefoon op dit moment maar deze actie valt me wel tegen van windows. Ze gaan toch niet anders met hun consumenten om dan de andere 2 grote OS makers. Het is mooi dat windows 8 zo veel samenhangd met windows phone 8 maar op dit moment is dit vooral mooi en super interresant voor developers en niet voor gewone consumenten. Volgens mij is dat toch best wel te begrijpen van de mensen die net een nieuwe telefoon gekocht hebben en dachten met wp7 vooruit te kunnen, dat blijkt dus nog maar een vraag voor de toekomst met wat de developers gaan doen. Voor beide of toch alleen wp8 in het laatste geval dan houdt het toch snel op voor de wp7-market. Het enthousiasme voor Windows phone is nu toch wel enigzins getempert vanwege deze stap. Is dat zo raar ? Iedereen die op zoek is naar een telefoon kan in het geval van Windows phone beter even wachten op betere tijden, rond wp8.

grol4's Avatar   grol4  zegt:

Het gaat er gewoon om dat Microsoft gewoon gelijk met een dualcore had moeten beginnen
Punt is alleen dat ze geen keus hadden.
Het was eerst 7.0 uitbrengen, of een jaar wachten en dan pas 8.0 uitbrengen.

Trouwens: dual en quad-cores zijn echt overhyped. Quads zijn niet significant sneller dan duals, wat gaat er mis dan? En wat anderen zeggen: je koopt een telefoon voor wat hij doet. Misschien helpt het als je je een wereld voorstelt waar er geen wp8 is, alleen een wp7.8

Ineens heb je weer top of the line! Geniet ervan!

ridolfo's Avatar   ridolfo  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dave1972 Bekijk Berichten
Het gaat er gewoon om dat Microsoft gewoon gelijk met een dualcore had moeten beginnen, had je dit gezeik ook niet gehad
Kun je die claim ook ergens mee staven? Ik heb nog nergens gelezen dat de het niet hebben van een dual-core processor de bottleneck is. Het enige wat ik heb gelezen is dat het kosten-technisch niet doenlijk is om WP8 draaiend te krijgen op de huidige hardware, terwijl die huidige hardware niet ten volle gebruik kan maken van de nieuwe features (o.a. in dit artikel). Puur technisch was het mogelijk geweest.

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

7.0 uitbrengen had denk ik ook gekund met een dualcore. En overhyped is het zeker niet...in ieder geval niet van single naar dualcore....van dual naar quadcore heb je gelijk gezien de huidige gen dualcores.
Sent from my TITAN X310e using Board Express

robdebeir's Avatar   robdebeir  zegt:

Ben superblij met Nokia Lumen 800, baal ervan, dat ik einde van het jaar nieuw toestel moet kopen om wp8 te programmeren en testen op device.

Ben echter ook superblij dat met wp8 een beter platform komt om te concureren met iphone en android--> meer wp8 users + w8 desktop users--> maken van apps wordt winstgevend? Voorlopig wordt het even een dip, want wie gaat nu nog een wp7 kopen?

Blijven programmeren voor wp7? Waarschijnlijk kost het teveel moeite om en voor wp7 en voor wp8 te programmeren, plus wp7 markt gaat alleen maar krimpen na wp8. Darwin zei destijds al: “It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.” Waarschijnlijk geldt hetzelfde ook voor programmeurs, software en phones.

Ik weet niet wie van jullie gelijk heeft over wat had gekund of wat MS had moeten doen, is echter niet meer relevant, belangrijk is wat er komen gaat.

RIP wp7, long live wp8

Coenox's Avatar   Coenox  zegt:

Mijn Lumia 800 is een prima toestel en zal dat ook zijn als er straks WP8 toestellen zijn. Wat ik vervelender vind is wat dit nieuws doet voor het platform. De verkoop ging al niet erg goed en dat zal stagneren, De vraag is of het bij de komst van WP8 toestellen nog op te starten is, alhoewel Microsoft nog een sterke troef in handen heeft Windows 8 op laptops en tablets. Maar of het genoeg zal zijn?

Marco's Avatar   Marco  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dave1972 Bekijk Berichten
Het gaat er gewoon om dat Microsoft gewoon gelijk met een dualcore had moeten beginnen, had je dit gezeik ook niet gehad, de dualcores waren er al een aardig tijdje, de quadcores onderweg, en da begin je als os met een singlecore......gewoon niet goed over nagedacht...
Juist wel goed over nagedacht...
Kwestie van een totaal andere focus, namelijk niet die van het volgen van de spec-war maar proberen een telefoon te maken die zo min mogelijk batterij verbruikt. Dit is een punt waar een gemiddelde consument écht blij van wordt.
De multicores zijn wat mij betreft ook echt wel hype, net als megapixels bij camera's. Vergis je niet: juist de spec-war moet er voor zorgen dat fabrikanten toestellen blijven verkopen, niet het OS als dat niet updatable is...

Jaap_van_Ekris's Avatar   Jaap_van_Ekris  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dave1972 Bekijk Berichten
7.0 uitbrengen had denk ik ook gekund met een dualcore. En overhyped is het zeker niet...in ieder geval niet van single naar dualcore....van dual naar quadcore heb je gelijk gezien de huidige gen dualcores.
Kan iemand me uitleggen waarom je op een TELEFOON gelukkiger wordt van een dualcore CPU? In praktijk loopt een WP7 device soepeler dan een Android op dualcore. Dus waarom moet er dan een dualcore onder? Wat heb je aan CPU-cycles die wel stroom verstoken, maar niet bijdragen aan mijn gevoel van snelheid en vloeiendheid van de GUI?

Jaap

huismeester's Avatar   huismeester  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jaap_van_Ekris Bekijk Berichten
Kan iemand me uitleggen waarom je op een TELEFOON gelukkiger wordt van een dualcore CPU? In praktijk loopt een WP7 device soepeler dan een Android op dualcore. Dus waarom moet er dan een dualcore onder? Wat heb je aan CPU-cycles die wel stroom verstoken, maar niet bijdragen aan mijn gevoel van snelheid en vloeiendheid van de GUI?

Jaap
Wat zou je denken van gewoon de mensen massaal gek maken en laten geloven dat ze het nodig hebben je hebt mensen die gespecialiseerd zijn massa psychologie en die zijn volgens mij ook in dienst van o.a microsoft. We horen in principe allemaal wel een beetje bij die massa toch?
Je hebt nog steeds van die idioten die s,nacht voor een winkeldeur gaan liggen om als eerste het nieuwe speeltje te hebben

the ozzynator's Avatar   the ozzynator  zegt:

Waarschijnlijk kan niemand dat Jaap, maar schijnt bij Android nogal goed te zijn. Is naar mijn idee hetzelfde als een auto met 300 pk, daar mag je uiteindelijk ook maar 130 mee, net als ik in mijn Panda met 75 paarden onder de kap. Dus mss duurt het bij mij een fractie langer om aan die 130 te zitten, uiteindelijk is de rit net zo ver.
Sent from my OMNIA7 using Board Express

PaT's Avatar   PaT  zegt:

Toch zijn er wel apps die wat meer kracht kunnen gebruiken. Sommigen doordat ze misschien niet zo goed in elkaar zitten (Whatsapp?), maar ook games zullen sneller starten, sneller laden. Misschien worden feeds van Facebook, twitter enz wel sneller ingeladen.

Dit zijn toch allemaal wel dingetjes waar ik toch nog wel eens wachttijd heb. Het stoort mij verder niet, maar als een dual core cpu dat zou kunnen verkorten/elimineren ben ik nog blijer! :P

Soms lijkt de discussie hier wel uit te komen op een punt dat mensen willen bewijzen dat je NOOIT een dual core nodig zal hebben. Dat lijkt mij niet terecht. Zelfs kleine verbeteringen zoals we merkten van de 1e naar de 2e generatie toestellen merk je echt wel. Whatsapp op mijn Lumia is echt wel vlotter dan op mijn Omnia 7.

the ozzynator's Avatar   the ozzynator  zegt:

Ik wil ook niet zeggen of het beter is of niet beter, en wel of niet nodig. In mijn ogen is het allemaal maar marginaal. Merk ook dat de 710 van mijn vriendin wat sneller is dan mijn omnia, maar om nou te zeggen dat hij ineens retetraag is, nee, dat nou ook weer niet.
Sent from my OMNIA7 using Board Express

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Laat ik t zo zeggen, als ik m'n telefoon een beetje laat stressen dan is ook wp7 niet zo soepel hoor dus in dat opzicht zou een dualcore wel lekker zijn. Waarom Windows nu nog geen dualcore heeft is dat t simpelweg niet kan multitasken, om maar is een vb te noemen van de s3 waarbij je superstrak kan internetten appen of wat dan ook terwijl er in een klein venstertje een film draait die je aan het kijken bent...hoef je echt niet te proberen met een singlecore
Sent from my TITAN X310e using Board Express

huismeester's Avatar   huismeester  zegt:

dual core is al weer oud joh quad core moeten we hebben

the ozzynator's Avatar   the ozzynator  zegt:

Tja, als je idd in een ¼ van een telefoonscherm van om en nabij de 4" een film wilt kijken is het idd wel handig ja,, dat je internet niet hapert.
Sent from my OMNIA7 using Board Express

Marco's Avatar   Marco  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door PaT Bekijk Berichten
Toch zijn er wel apps die wat meer kracht kunnen gebruiken. Sommigen doordat ze misschien niet zo goed in elkaar zitten (Whatsapp?), maar ook games zullen sneller starten, sneller laden. Misschien worden feeds van Facebook, twitter enz wel sneller ingeladen.

Dit zijn toch allemaal wel dingetjes waar ik toch nog wel eens wachttijd heb. Het stoort mij verder niet, maar als een dual core cpu dat zou kunnen verkorten/elimineren ben ik nog blijer! :P

Soms lijkt de discussie hier wel uit te komen op een punt dat mensen willen bewijzen dat je NOOIT een dual core nodig zal hebben. Dat lijkt mij niet terecht. Zelfs kleine verbeteringen zoals we merkten van de 1e naar de 2e generatie toestellen merk je echt wel. Whatsapp op mijn Lumia is echt wel vlotter dan op mijn Omnia 7.
Ik denk dat dit allemaal veel meer een kwestie van geheugen is en beter apps schrijven, bijvoorbeeld met GZip voor databound apps. Het gaat vooral om inladen van data en viewmodels, en dus niet om rekenen....lijkt mij echt geheugen hoor...

Jaap_van_Ekris's Avatar   Jaap_van_Ekris  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door the ozzynator Bekijk Berichten
Tja, als je idd in een ¼ van een telefoonscherm van om en nabij de 4" een film wilt kijken is het idd wel handig ja,, dat je internet niet hapert.
Ik kijk 1080p films via Plex, zonder enige issues. Die Dualcore is echt niet nodig....

Jaap

Jaap_van_Ekris's Avatar   Jaap_van_Ekris  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marco Bekijk Berichten
Ik denk dat dit allemaal veel meer een kwestie van geheugen is en beter apps schrijven, bijvoorbeeld met GZip voor databound apps. Het gaat vooral om inladen van data en viewmodels, en dus niet om rekenen....lijkt mij echt geheugen hoor...
Laat ik het zo zeggen. De mannen van Kinectimals renderen een behoorlijk realistisch diertje real-time, met een behoorlijk realistische achtergrond. Dat is GPU en reken intensief en ze redden het probleemloos op een HTC Trophy.

Die Dualcore komt voort uit slechte programmeurs, niet uit echte rekenbehoefte. Enige momenten waarop ik op mijn server bijvoorbeeld echte de 2e core moet bijschakelen is als ik real-time films wil transcoden, maar voor de rest kom ik vaak uit met alleen de enkele core....

Jaap

Basekid's Avatar   Basekid  zegt:

(ervanuit gaan dat deze informatie waar is)

Dit vind ik erg jammer, een van de reden dat ik van iOS ben afgestapt was omdat ik zo teleurgesteld was over de updates die mijn 3G al snel niet meer meekreeg. Maar zelfs daar was de support beter/langer dan deze ellende...

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Idd want als je wp wil blijven gebruiken zal je toch moeten overstappen naar wp8.....en wp7.5 of straks wp7.8 laten ze langzaam afsterven. WP8 word eigenlijk zoals WP7 had moeten zijn....want met wp8 krijg je voorlopig wel alle updates van die goed op je toestel draaien.
Sent from my TITAN X310e using Board Express

Jaap_van_Ekris's Avatar   Jaap_van_Ekris  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dave1972 Bekijk Berichten
Idd want als je wp wil blijven gebruiken zal je toch moeten overstappen naar wp8.....en wp7.5 of straks wp7.8 laten ze langzaam afsterven.
De gemiddelde smartphone gaat 18 maanden mee, dus warschijnlijk is de hardware allang vervangen voordat het OS echt verouderingsproblemen heeft.

Jaap

robdebeir's Avatar   robdebeir  zegt:

Misschien worden feeds van Facebook, twitter enz wel sneller ingeladen.
Deze snap ik niet. Kijk ik naar mijn eigen app London 2012 Experience dan worden 50 nieuwe tweets in minder dan halve seconde ingelezen en getoond. Jij kunt dan wel erg snel lezen en verwerken als dit te langzaam is. Bottleneck is puur data overdracht, compressie, grootte van pakketjes, encoding, lazyloading images, slim programmeren etc, dit gaat echt niet sneller worden met Windows 8

Jaap_van_Ekris's Avatar   Jaap_van_Ekris  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door robdebeir Bekijk Berichten
dan worden 50 nieuwe tweets in minder dan halve seconde ingelezen en getoond. Jij kunt dan wel erg snel lezen en verwerken als dit te langzaam is. Bottleneck is puur data overdracht, compressie, grootte van pakketjes, encoding, lazyloading images, slim programmeren etc, dit gaat echt niet sneller worden met Windows 8
Klopt, en soms ook de server infrastructuur die er vanuit Twitter en Windows Live tegenaan wordt gezet. De geintegreerde Twitter en LinkedIn client gaan via Windows Live (net als Facebook volgens mij), dus daar zit gewoon een stukje delay in.

Jaap

Bart Kemps's Avatar   Bart Kemps  zegt:

Jammer.

Ik heb net een Lumia 900 gekocht omdat het skypen met een front-facing camera beter gaat. Skype-integratie is een van mijn redenen om voor Windows Phone te kiezen.

Maar nu moet ik nog steeds de losse applicatie gebruiken. Zonde. Tweehonderd piek (=prijsverschil tussen mijn nieuwe wp8-toestel en mijn tweedehands 900) weggegooid. Had ik mn 800 maar gehouden...

huismeester's Avatar   huismeester  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dave1972 Bekijk Berichten
Idd want als je wp wil blijven gebruiken zal je toch moeten overstappen naar wp8.....en wp7.5 of straks wp7.8 laten ze langzaam afsterven. WP8 word eigenlijk zoals WP7 had moeten zijn....want met wp8 krijg je voorlopig wel alle updates van die goed op je toestel draaien.
Sent from my TITAN X310e using Board Express
Juist Dave1972 daar kan ik mij helemaal in vinden.

wpmarcel's Avatar   wpmarcel  zegt:

De uitspraak "Jammer genoeg een heleboel zaken die we dus toch niet gaan krijgen" vind ik een beetje overdreven als je kijkt naar deze feature-tabel. Van de 10 punten op deze lijst worden 7 ondersteund voor wp7.8. De andere 3: OTA updates, IE10 en Cloud zijn beperkt aanwezig.

Ik zie deze lijst dus eigenlijk positief (ookal het nog maar een gerucht is).

(39) reacties | Plaats een reactie
Nog geen lid van het WP7.nl Forum? Registreer nu gratis!