Gerucht: Samsung Galaxy W Windows Phone ?

We hebben al vaker via WP Bench screenshots laten zien van toestellen die getest worden, maar deze gooit toch wel behoorlijk olie op het vuur en komt bij mij echt in de categorie “Kom maar door met dat toestel ! ” Samsung was er vanaf het begin bij met de Omnia 7 en later verschenen de Omnia W en M in Europa ook op het toneel. Hoewel de Omnia M nog geleverd moet worden is ie wel al aangekondigd. Toch hopen een hoop mensen dat Samsung ook in het hogere segment terug gaat komen en daar begint het nu langzaam wel een beetje op te lijken.

Samsung lijkt op dit moment testen uit te voeren met de Galaxy W. En dat is toch wel apart te noemen. Er zijn vooral veel wensen om de Galaxy S III met Windows Phone te zien, maar gezien de gebruikte versie van Windows Phone, namelijk 7.5 Refresh, acht ik de kans klein dat een toestel met een hoge resolutie display als de S III op de markt zal komen. Maar misschien een aangepaste versie van de Galaxy S II ? Wie het weet mag het zeggen. Maar door het explicite gebruik van de Galaxy W naam en niet de Omnia serie, zit er iets anders aan te komen. De tijd zal het leren… wat denken jullie ?

samsung galaxy w Gerucht: Samsung Galaxy W Windows Phone ?


Gedeelde vreugd...

Vond je deze post handig, nuttig of interessant? Deel deze post dan met je vrienden:Reacties vanuit de WP7.nl Community

Beneveerg's Avatar   Beneveerg  zegt:

Ik geloof het al niet. Samsung is met haar Galaxy serie heel erg op Android gefocust. Als Samsung een Windows Phone toestel uit gaat brengen, is het onder een andere naam dan Galaxy

PaT's Avatar   PaT  zegt:

Dit is natuurlijk complete onzin. De Samsung Galaxy W is namelijk al een bestaand Android toestel. Volgens mij wordt WP Bench weer eens gefopt. Dat bleek een tijdje terug ook al het geval met die PureView Phi van Nokia...

Samsung Galaxy W Soft Black - PDAshop.nl

Mark's Avatar   Mark  zegt:

Hoeft niet natuurlijk. Ik zie net dat de Galaxy W een resolutie heeft van 480x800...

PaT's Avatar   PaT  zegt:

De Galaxy W is de evenknie van de Omnia W, dus dat kan wel kloppen Of er is een grapjas die zijn ID aangepast heeft van zijn Omnia W, of Samsung is de Refresh software aan het testen van de Omnia W en wil ons alvast lekker maken met een mogelijke grote broer van die Omnia W.

Maar ik denk dat Samsung de Windows line Omnia blijft noemen en de Android lijn Galaxy

Franckey's Avatar   Franckey  zegt:

Volgens mij staat Omnia en Galaxy voor het platform, Windows Phone of Android en de letter M, W en S staan volgens mij voor de klasse. De W staat voor Wonder. Het zou dus echt interessant zijn als er een Omnia S zou verschijnen.

Ik vind het overigens wel jammer dat toestellen niet (net als pc's) platform onafhankelijk zijn. Ik bedoel, je koopt gewoon een goed toestel en je installeert daar dan Windows Phone of Android op. En dan wellicht al voorgeïnstalleerd, net als bij pc's, maar als de hardware hetzelfde is dan kunnen de toestellen veel goedkoper zijn. Voor de freaks is er dan nog een dual boot optie...

PaT's Avatar   PaT  zegt:

Een Omnia S hebben we nooit gehad. De Amerikanen wel een Focus S en SII. Maar verder heb je helemaal gelijk, laat de Samsung Omnia S maar komen! Even hardop dromen, quad core cpu met de meest hippe chipset van het moment, verwiselbaar/uitbreidbaar geheugen, killer camera's, een HD scherm en uiteraard Windows Phone 8.

En als het dan even kan, met net zulke goede looks als de Lumia's van Nokia!

(6) reacties | Plaats een reactie
Nog geen lid van het WP7.nl Forum? Registreer nu gratis!