De beste telefoon volgens Apple’s Siri

In het kader van het is vrijdag, het mag vandaag allemaal wat losser en we sluiten af met een vrijdagmiddag borrel (de beroemde vrijmibo voor intimi) kwamen we het volgende berichtje tegen op WMPoweruser.

De enorme klanttevredenheid van onze vrienden aan de overkant van de oceaan over de Nokia Lumia 900 (die werkelijk als een tierelier verkoopt in de VS) is ook doorgedrongen tot het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. Wat blijkt er namelijk te gebeuren als aan Siri gevraagd wordt wat de “beste mobiele telefoon ooit is”? Juist, dan antwoord Siri heel oprecht dat dat de blauwe Nokia Lumia 900 is!

Siriknowsbest 200x300 De beste telefoon volgens Apples Siri

Dit is er uiteraard niet hard in geprogrammeerd door de ontwikkelaars van Apple maar gebaseerd op analyses die door het onderliggende Wolfram Alpha logaritme worden uitgevoerd. Maar ondanks dat durven wij Siri niet tegen te spreken!

nokia lumia 900 300x221 De beste telefoon volgens Apples Siri De Amerikanen kunnen al sinds april genieten van de Nokia Lumia 900, maar ondertussen bereiken steeds meer berichten ons dat de lancering nu toch echt ook bij ons aanstaande is. Wat denken jullie van de Lumia 900, was het het wachten waard, ruil je je 1e generatie WP7 toestel er voor in of wacht je toch tot wat duidelijker wordt of dit toestel de upgrade naar WP8 gaat krijgen?


Gedeelde vreugd...

Vond je deze post handig, nuttig of interessant? Deel deze post dan met je vrienden:Reacties vanuit de WP7.nl Community

n1ghtl10n's Avatar   n1ghtl10n  zegt:

In 1 woord: Geniaal XD.

Kep de 900 zelf nog niet in handen gehad, maar mijn 800 bevalt goed dus de 900 zal ook wel goed zijn :P

willembovenkamp's Avatar   willembovenkamp  zegt:

Heel gaaf! Heb het gelijk aan mijn iPhone collega\'s doorgegeven!

willembovenkamp's Avatar   willembovenkamp  zegt:

Met collega\'s bedoel ik uiteraard mijn collega\'s met een iPhone (niet dat ik er zelf ook een heb )

RonH's Avatar   RonH  zegt:

Ik had het vanochtend al gelezen. Wel objectief van Siri, en voor ons natuurlijk wel lachen!

tauruz's Avatar   tauruz  zegt:

Persoonlijk zie ik nog geen reden om nu al direct van de 800 naar de 900 te wisselen. Wacht liever tot het eind van het jaar op de nieuwe WP8 modellen.

Marco's Avatar   Marco  zegt:

Whaaaaahahahahahahah!
Ik moet hier ff een onderbroek verschonen volgens mij....LOL!

Dave1972's Avatar   Dave1972  zegt:

Ik heb zelf een Titan dus voor mij geen reden om om te ruilen, wat ik wel weet is dat als de samsung galaxy3 met wp7 ( of WP8 ) komt ik die WEL direkt ga halen

the ozzynator's Avatar   the ozzynator  zegt:

sluit me bij Dave aan, als die er is/komt gaat de omnia weer door naar junior.

hahaha geniaal!

Aspeve's Avatar   Aspeve  zegt:

Het is niet alleen de phone die het doet, de apps maken hem bruikbaar. Heb plezier van mijn 800 maar voor bankieren moet ik toch nog steeds terug naar mijn android....als ze dat oplossen komt er waarschijnlijk een 900.

aevries's Avatar   aevries  zegt:

De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

edegrave's Avatar   edegrave  zegt:

Tja, aantrekkelijk om te gaan kopen, maar inderdaad wachten op wp8 kan ook best. Half jaartje is te overbruggen. Er lekt wel erg weinig uit over die toestellen, mag toch aannemen dat die inmiddels ergens op punt van produceren staan.
Hoe zit het overigens met de schermresolutie van de 800/900 met wp8? Kan het scherm meer aan dan de standaard die nu gebruikt wordt en ga je dat ook terug zien in wp8?

Kans is dat de nieuwe wp8 toestellen ook meerdere cores hebben en het zou jammer zijn als er straks voor wp8 nieuwe apps komen die daar vollop gebruik van maken en het niet meer lekker werkt op de 800/900.....Tja, lastig allemaal die keuzes

RonH's Avatar   RonH  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door edegrave Bekijk Berichten
... als er straks voor wp8 nieuwe apps komen die daar vollop gebruik van maken en het niet meer lekker werkt op de 800/900...
Als de nieuwe apps uberhaupt gaan werken op de "oude" WP7 toestellen...

Freek van Overbeek's Avatar   Freek van Overbeek  zegt:

Voor mij voorlopig geen Nokia WP. De price points die Nokia hanteert in Europa zijn te hoog, vooral in vergelijking met in de US. De prijs van de Lumia 800 zit in de prijsklasse van de Samsung Galaxy SII. Hoewel ik een groot liefhebber ben van de WP OS is de prijs van de Lumia 800 niet verdedigbaar als je ziet wat je krijgt t.o.v. de Galaxy SII.

Trouwens is dit punt al door verschillende Operators in Europa aangegeven richting Nokia. Hopelijk luisteren ze.

MClaeys's Avatar   MClaeys  zegt:

De Lumia 900 is een prachtig toestel en ik zou deze wel graag willen aanschaffen (dan kan men Symbian toestel eindelijk op pensioen). De prijs is echter niet te verantwoorden in mijn ogen, toch zeker niet zolang er geen zekerheid is of hij een upgrade krijgt naar WP8. (Prijs in Belgiƫ voor de Lumia 900 = 599 euro van zodra hij uitkomt)

peSHIr's Avatar   peSHIr  zegt:

Ik wacht nog wel even... Front facing camera zou ik wel willen hebben (voor Skype videobellen enzo), maar verder is er niet zoveel verschil met de 800. En ik koop zeker geen andere telefoon voordat de WP8-situatie duidelijk(er) is. Je zou wel gek zijn om nu een andere Windows Phone te kopen voordat dit zo is...

Rob3rt's Avatar   Rob3rt  zegt:

Ik sta al maanden te wachten en mijn huidige 800 te vervangen voor de 900 cyan.
Zodra deze leverbaar is ga ik hem ook direct halen, ik overweeg zelf om hem as maandag te bestellen/reserveren. (zonder abo).

mijnFoon's Avatar   mijnFoon  zegt:

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door aevries Bekijk Berichten
De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
ze komen de wereld juist binnen ff doordenkertje..

Koen's Avatar   Koen  zegt:

Leuk! Jammer dat Nokia hier niet snel op ingesprongen is om te gebruiken in hun reclameuitingen.

PaT's Avatar   PaT  zegt:

Overigens: Apple en Microsoft houden wel van elkaar Want wat krijg je als je dezelfde vraag stelt aan Tellme:

Guess What? The Lumia Recommends The iPhone

(20) reacties | Plaats een reactie
Nog geen lid van het WP7.nl Forum? Registreer nu gratis!