MetrofaceLIFT geeft hoge resolutie foto’s voor je lock screen

Ik kwam vandaag via de Facebook big app on campus contest in aanraking met de applicatie MetrofaceLIFT. Er zijn natuurlijk al een aantal applicaties op de markt voor mooiere images voor je lock screen. Maar deze applicatie heeft een mooie metro interface en de foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit en resolutie. MetrofaceLIFT laat je snuffelen in de kwalitatieve hoge resolutie foto’s van InterfaceLIFT.com. Je kan random snuffelen of op datum en op meest populaire foto’s. Nadat je de foto gevonden hebt kan je deze makkelijk opslaan op je Windows Phone, maar ook automatisch in een dropbox folder laten plaatsen zodat je deze dan ook op je computer kunt gebruiken.LIFTjohan 180x300 MetrofaceLIFT geeft hoge resolutie fotos voor je lock screen

Daarnaast kan je ook een link delen via email van deze foto op InterfaceLIFT en de details bekijken van de foto. InterfaceLIFT heeft vele hoge kwaliteit foto’s beschikbaar voor alle soort formaat schermen, zoals je mobiele telefoon, je computer scherm, zelfs voor een dubbel of drie dubbel schermen. Afgebeelde foto’s zijn van mijn HTC Titan en mijn drie computer schermen thuis.

Ik hoop dat er in de toekomst nog wat opties bijkomen zoals, zoeken op trefwoorden, lokatie, categorieen. ook zie ik graag dat je van foto naar foto kan schuiven ipv terug te keren naar de previews. Zelfs voor je computer thuis of op je werk.

Maar het is zeker nu al de moeite waard om de mooiste best in hoge kwaliteit foto’s te hebben voor je lock screen en tevens voor je computer.

MetrofaceLIFT is gratis beschikbaar in de Marketplace. En vergeet niet even te stemmen op deze gratis applicatie op Facebook.

 desktopinterfacelift MetrofaceLIFT geeft hoge resolutie fotos voor je lock screen

 


Gedeelde vreugd...

Vond je deze post handig, nuttig of interessant? Deel deze post dan met je vrienden:Reacties vanuit de WP7.nl Community

Sander Janssen's Avatar   Sander Janssen  zegt:

Dit is nou net wat ik zocht. Fatsoendelijke 800x480 resolutie wallpapers, wat je niet hoeft te croppen of bij te knippen. Dit is een groot probleem bij Android vind ik, dat croppen en het kwaliteitsverlies van de wallpaper. Dit is een super oplossing!

Marc Wielaert's Avatar   Marc Wielaert  zegt:

Leuk, ik ga het eens bewonderen. Maar ik wil in dit verband ook graag even wijzen op DAS Image. Ik heb er al tientallen prachtfoto's vandaan gehaald voor m'n Lumia. Zie ook http://www.smartphone-review.nl/2012/02/wp7-das-image/

Mark's Avatar   Mark  zegt:

Ben al tijden fan van Interfacelift, dus ga deze zeker proberen. Ook even loeren bij DAS Image

Johan's Avatar   Johan  zegt:

ff Das Image ook even gedownload. Maar moet wel schuiven met de meeste foto\'s voor de lock screen op mijn telefoon.

Wel gaaf om wallpapers te vinden voor je computer.

Agnei's Avatar   Agnei  zegt:

Hopelijk komt er in een volgende versie een bing dynamic theme voor WP7. Gebruik ik op de desktop en zou ik best ook op m\'n phone willen.

MarcoBug322's Avatar   MarcoBug322  zegt:

Ik heb gewoon mijn eigen luchtvaart show foto's erop
deze bv.
Bijlage 164

(6) reacties | Plaats een reactie
Nog geen lid van het WP7.nl Forum? Registreer nu gratis!